Redacție March 17, 2021

 

În Timișoara se va deschide primul centru de vaccinare din România cu program non-stop. Va avea patru fluxuri de vaccinare și va fi deschis în incinta Spitalului Județean de Urgență. Vaccinarea se va face exclusiv cu serul produs de Pfizer.

 

Centrul se va deschide la data de 23 martie, anunțul fiind făcut miercuri de prefectul județului Timiș, Zoltan Nemeth.

„Începând cu 23 martie, în județul nostru vor ajunge noi doze din vaccinul Pfizer, ocazie cu care o să fie deschis și primul centru de vaccinare din România care o să funcționeze în regim non-stop, în cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență”, a declarat prefectul Nemeth.

 

Potrivit acestuia, în noul centru vor putea fi vaccinate 480 de persoane pe zi.

„Acest centru de vaccinare va funcționa cu 4 fluxuri pe zi și 4 pe timp de noapte și va putea deservi 480 de persoane în 24 de ore, 7 zile pe săptămână. Se va folosi doar vaccin Pfizer, iar datorită fluxurilor separate, cei vaccinați nu vor interacționa cu pacienții spitalului. Îi felicit pe această cale, pentru munca depusă pentru deschiderea acestui centru de vaccinare, pe directorul DSP Timiș, Flavius Cioca și pe managerul Spitalului Județean dr. Raul Pătrașcu”, a mai afirmat Zoltan Nemeth.

 

 


Publicația infotimisoara.ro nu este cea mai mare publicație locală din România, dar vă garantăm că e cea mai corectă și independentă.

🔸SUSȚINE și tu, dacă poți, publicația InfoTimișoara –> https://www.patreon.com/infotimisoara​

 

 

Citește și:  Societatea de Transport Public Timişoara anunță că mai multe linii de transport public local vor suferi modificări de trasee începând de azi

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*