Redacție July 24, 2019

 

Farkas Imre, viceprimarul Timișoarei, a declarat miercuri, referindu-se la imaginile apărute online cu „gazarea” din Piața Libertății, că persoanele respective au fost rugate să părăsească zona, dar au refuzat şi şi-au făcut poze în norul de gaze, apoi le-au postat pe internet.

 

“Firma (…) a primit numeroase sesizări că nu se poate sta la terasele şi în parcurile din zona centrală din cauza ţânţarilor şi atunci au trecut, din propria iniţiativă, la o operaţiune fulger de dezinsecţie, după ora unu, fără să mai anunţe Primăria. În Piaţa Libertăţii erau mai multe persoane care au fost rugate de lucrătorii firmei de dezinsecţie să părăsească zona, dar un grup de tineri au refuzat să plece. După mai multe insistenţe rămase fără rezultat, angajaţii (…) au început dezinsecţia, iar tinerii şi-au făcut fotografii în timp ce erau cuprinşi de norul de substanţe”, a explicat viceprimarul pentru AGERPRES.

 

Nu știm dacă viceprimarul a văzut aceleași imagini ca noi toți, dar în cele postate în online se vede clar că angajații societății care se ocupă cu dezinsecția nu au rugat pe nimeni să părăsească zona. Ba chiar, au urmărit un trecător, învăluindu-l, pare-se, intenționat în norul toxic.

 

 

Vă reamintim că inhalarea de către om a substanţelor insecticide poate declanşa probleme pulmonare.
Reacțiile apar imediat și se poate ajunge până la intoxicări grave.

Citește și:  186 cazuri noi de COVID-19 în Timiș, în ultimele 24 de ore. Vezi cât este rata de incidență în județ și de unde sunt infectații

1 thought on “În scandalul „gazării” din Piața Libertății, viceprimarul Timișoarei, Farkaș Imre, dă vina pe cetățenii care ar fi refuzat să părăsească zona respectivă

  1. Imre Farkas trăiește in alta lume nu isi ia medicamentele la timp !Are atata caldura in scaunul lui ca e ca ceaiu vechi .

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*