Redacție November 16, 2021

 

Polițiștii locali din Timișoara au făcut azi o razie pe mai multe străzi din oraș. Aceștia au vânat mașinile parcate în zone interzise și rampele clandestine de gunoi. Au dat mai multe amenzi și au ridicat autovehiculele parcate neregulamentar.

 

Acțiunea polițiștilor, împreună cu lucrători de la SDM și RETIM, a avut loc pe străzile Pop de Băsești, Mangalia, Crizantemelor, Preyer și Gh. Barițiu. Aceștia au ridicat mai multe autovehicule staționate neregulamentar, dar și deșeuri abandonate pe domeniul public. Polițiștii locali au amendat mai multe persoane și pentru neîntreținerea curățeniei în fața imobilelor de locuit. O amendă a fost dată unui cetățean pentru că și-a lăsat câinele de talie mare liber pe stradă.

Polițiștii au verificat și dacă imobilele din zonă au contracte de salubritate. Muncitorii de la Societatea de Drumuri Municipale au ridicat trei mașini staționate ilegal în stația STPT, iar lucrătorii de la RETIM au curățat gunoiul abandonat pe domeniul public. Un autovehicul, parcat sub podul de la fosta fabrica de țigări, a fost ridicat de polițiștii locali împreună cu lucrătorii SDM.

 

„Astfel de acțiuni fulger vor mai fi organizate de polițiștii locali care vor viza atât problema autovehiculelor staționate neregulamentar, cât și abandonarea de deșeuri pe domeniul public și neîntreținerea curățeniei în fața imobilelor de locuit, cetățenii având această obligație potrivit HCL 371/2007, în caz contrar riscând sancțiuni drastice”, au transmis reprezentanții Poliției Locale Timișoara.

 

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*