Redacție September 3, 2019

 

După ce opinia publică a fost scandalizată de stingerea flăcării de la monumentul din Cimitirul Eroilor, Primăria Timişoara a achitat factura către compania E.on Gaz. Astfel, marţi dimineaţa, flacăra a fost reaprinsă.

Primăria Timișoara datora firmei de gaz aproximativ 10.000 de lei.

Între timp, muncitorii de la societatea Horticultura au cosit iarba şi buruienile care au invadat zona în care se află plăcile funerare ale eroilor care au murit în decembrie 1989.

Vă reamintim că cei de la Horticultură au recunoscut că au neglijat Cimitirul Eroilor în detrimentul numeroselor evenimente din oraş, însă după reacţiile din sânul opiniei publice din ultimele zile, societatea primăriei şi-a trimis oamenii să pună lucrurile la punct.

Cosmetizarea Cimitirului Eroilor vine cu o zi înainte de înmormântarea primului primar de după Revoluţia din 1989, Pompiliu Alămorean, care a murit în 29 august. Pompiliu Alămorean va fi condus pe ultimul drum, miercuri, 4 septembrie, de la ora 15.00, în Cimitirul Eroilor din Calea Lipovei.

sursa – Adevărul

Citește și:  Consilierii USR PLUS nu renunță la intenția de a interzice hrănirea porumbeilor pe domeniul public al Timișoarei

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*