Redacție June 4, 2021

 

  • Cea de-a 23-a ediție a Très Court International Film Festival are loc simultan în 15 țări de pe cele 5 continente, între 4 și 13 iunie. În România, festivalul va avea loc în 8 orașe (Arad, Alba-Iulia, Baia-Mare, București, Cluj-Napoca, Iași, Râșnov, Timișoara) sub coordonarea Institutului Francez din România și cu susținerea Orange. Festivalul internațional de foarte scurt metraj Très Court aduce spectatorilor cele mai bune producții audiovizuale în format foarte scurt, de maximum 4 minute, venite din lumea întreagă, în ciuda vântului, virusului și mareelor.

    La Timișoara, cele peste 150 de filme de maxim 4 minute vor fi proiectate în aer liber, în grădina Institutului Francez, în zilele de 4 și 5 iunie, cu începere de la ora 21:30. Accesul este liber și fără rezervare, în limita locurilor disponibile. În caz de vreme nefavorabilă, proiecțiile vor avea loc în interior, la aceeași adresă: Bd C.D. Loga, nr. 46. Filmele vor fi accesibile și pe site-ul www.trescourt.com pe durata celor 10 zile ale festivalului, ziua sau noaptea. Detaliile proiecțiilor vor fi actualizate constant pe site-ul festivalului : https://trescourt.com/ro/orase.

 

 

  • Teatrul pentru Copii și Tineret „Merlin” Timișoara, Spectacolul „Cine este Mary P.?” – ora 10:00.

 

 

  • Conferinţă de presă organizată de PNL Timiş – ora 12:00.

 


Sursă calendar evenimente: rador

 

 

Citește și:  Teatrul Național din Timișoara propune și susține ca ziua de 5 septembrie să fie declarată zi de doliu național

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*