Nicoleta C. June 3, 2021

 

Poliţiştii de la Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Timiş au mers la sediul COLTERM pentru a solicita mai multe documente, ei făcând cercetări, sub coordonarea unul procuror, într-un dosar de delapidare şi fals.

 

Surse din rândul anchetatorilor au declarat că au fost cerute o serie de contracte mai vechi. Solicitările ofiţerilor au legătură cu un dosar de delapidare şi fals aflat în lucru.

COLTERM se află în centrul unui scandal legat de situaţia financiară având datorii de peste 300 de milioane de lei, iar recent compania a fost şi amendată cu 21 de milioane de euro pentru că nu a cumpărat certificatele de poluare impuse de Uniunea Europeană.

Anterior sancţiunii, administraţia Fritz a numit un director la COLTERM care a avut o condamnare penală şi a cărui primă grijă a fost aceea de a cumpăra o maşină de lux pe care să o folosească în deplasări ca director al companiei de termoficare. Ulterior, acesta a fost eliberat din funcţie.

 

sursa: news.ro

 

Citește și:  Nimeni nu intră și nu iese din Făget fără un motiv întemeiat, după ce au crescut din nou cazurile de COVID-19 în oraș - GALERIE FOTO ÎN EXCLUSIVITATE

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*