Redacție May 17, 2020

 

Kapa Center anunță cu mare bucurie reluarea activității în data de 18 mai. Este vorba de cel mai vechi și elegant centru comercial din Timișoara, foarte cunoscut în comunitatea locală, dar și în randul vizitatorilor din toate județele din Banat.

 

În cei 9000 de metri pătrați și peste 60 de magazine, Kapa Center oferă o vastă gamă de ținute elegante, smart casual și office pentru bărbați și femei de toate vârstele. În incinta centrului comercial, pe o suprafață de peste 3000mp se află și Showroom-ul de mobilă pentru toată casa, Kapa Center Home Decor.

 

Acum mai bine de două luni, centrul comercial și-a suspendat activitatea pentru a se alinia normelor de combatere a răspândirii pandemiei de Covid19, dar a sosit momentul să se redeschidă, continuând să ia măsurile necesare siguranței clienților și comercianților din Kapa Center.

Pentru o experiență de shopping în deplină siguranță, personalul centrului comercial este pregătit să întâmpine clienții cu termometre fără contact la principalele căi de acces unde, persoanele care ne vor călca pragul începând din 18 mai, vor găsi dispozitive de dezinfectare a mâinilor, acționabile prin apăsarea unei pedale.

Obligația clienților este de a purta în permanență masca pe nas și gură și să păstreze distanța de cel puțin 2 metri față de celelalte persoane, fie că e vorba de alți clienți sau de personalul magazinelor.

De asemenea, în centrul comercial vor fi dezinfectate în permanență suprafețele cu contact intensiv, cum sunt mânerele și balustradele.

 

„Sunt bucuros că centrul comercial își redeschide ușile. În aceste peste două luni, o mulțime de persoane ne-au trimis mesaje pe rețelele sociale și email și au așteptat cu nerabdare acest moment. Deși evenimentele publice și private sunt încă strict reglementate, multe persoane se pregătesc deja sperând ca pandemia să se ‘dizolve’ și să ne întoarcem cât mai curând la normalitate, probabil o normalitate puțin diferită față de până acum.”, a declarat pentru infotimisoara.ro Alin Macsim, Marketing Manager la Kapa Center.

 

Citește și:  Interlopii din Timișoara aveau de partea lor diferite cadre de poliţie din IPJ Timiş, au spus azi procurorii DIICOT Timișoara

Pentru cei care nu au vizitat încă centrul comercial Kapa Center, acesta se află pe Strada Divizia 9 Cavalerie, 2A, în Timișoara. Va fi deschis de luni până sâmbătă, între orele 10 și 18.

Pentru a rămâne la curent cu noutățile Kapa Center, dă like paginii lor de Facebook.

Kapa Center, e simplu să fii elegant!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*