Nicoleta C. August 20, 2020

 

Antrenorul Dan Alexa, care a condus în sezonul recent încheiat formaţia FC Rapid, a fost instalat, joi, în funcţia de manager general al clubului ASU Politehnica Timişoara din Liga a II-a.

 

„Politehnica Timişoara are de astăzi manager general. Dan Alexa s-a alăturat clubului nostru pentru un proiect pe termen lung, care îşi propune să readucă suflarea alb-violetă acolo unde merită. Politehnica îi urează ”Bun revenit” la Timişoara lui Dan şi suntem convinşi că împreună vom reuşi să ne atingem obiectivele”, anunţă clubul bănăţean pe site-ul oficial.

 

Alexa a declarat că doreşte să ajute clubul Politehnica Timişoara unde s-a format ca jucător:

„Asta era dorinţa mea, de foarte mult timp, să o facem iarăşi pe Poli mare, cred că Timişoara are nevoie de Poli Timişoara. Lumea e dornică să revadă fotbal la Timişoara şi am spus, de ce nu, să fac tot ce ţine de mine, pentru că, repet, Poli mi-a dat foarte multe satisfacţii. Am trăit clipe minunate, locuiesc aici şi cumva mă simt dator să ajut Poli. Mai mult, a fost într-un moment foarte greu al clubului”.

 

Acesta a mai menţionat că antrenorul Octavian Benga va continua în funcţie şi că Poli Timişoara se va lupta pentru un loc fruntaş în noul sezon al Ligii a II-a.

 

Citește și:  Turiştii care intră în Grecia începând cu 15 iulie, obligaţi să prezinte un test molecular negativ pentru COVID-19

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*