Redacție June 21, 2020

 

Piața de pe strada Oglinzilor din Timișoara, renovată în toamna anului trecut și transformată și în piață volantă, devine zilnic teren de alpinism pentru un grup de tineri teribiliști.

 

Mai exact, mai mulți adolescenți, probabil care locuiesc în apropierea pieței, se urcă pe copertină, aleargă, zbiară și fac scandal, deranjând locatarii din zonă. Plus, copertina subțire și scheletul metalic pot ceda oricând și se poate ajunge ușor la o tragedie.
După lăsarea serii, în lipsa iluminatului public, situația devine și mai deranjantă pentru locatari. La adăpostul întunericului și încurajați probabil de alcool, tinerii continuă să facă tarăboi și mai tare.

 

„Avem și noi o piață mică în zonă, a renovat-o Robu cât a putut, dar e ok ca idee și organizare, și piață, și parcare.
Problema e că atunci când nu mai e nimeni în piață, după-amiază de regulă, se strânge zilnic o gașcă de tinerei teribiliști din ăștia. Stau acolo pe mese, ascultă muzică, se mai joacă cu mingea, dar în limitele decenței. Probabil de la tutun sau ce or bea, îi apucă și mai au exces de zel să zbiere cât îi țin plămânii, să facă cursuri de alpinism… Nu de alta, dar e posibil să cadă vreunul de-acolo de sus, pentru că e o prelată subțire pusă peste un schelet metalic”, a declarat pentru infotimisoara.ro un locatar din zonă.

 

Oamenii au făcut numeroase sesizări, atât pentru teribilismul zilnic al acestor tineri, cât și pentru întunericul beznă care e în zonă după lăsarea serii din cauză că iluminatul public nu funcționează. Până acum autoritățile locale nu au luat nicio măsură pentru a rezolva aceste situații care afectează locuitorii din zona Soarelui din Timișoara.

Citește și:  Patru fraţi minori carbonizaţi, într-un incendiu care le-a cuprins locuinţa din Timişoara

 

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*