Nicoleta C. May 30, 2021

 

Odată cu relaxarea treptată a restricţiilor, reluarea activităţii la locul de muncă devine o opțiune pentru tot mai multe dintre companiile care au recurs la telemuncă.

 

Conform unui sondaj realizat recent pe internet de platforma BestJobs și citat de Rador, aproape jumătate dintre angajați cred că vaccinarea anti-COVID ar trebui să devină obligatorie pentru a se simți în siguranță la birou; mai mult, 57% au răspuns că ar prefera ca toți colegii să fie imunizați, în timp ce pentru 10% este mai important să fie ei înșiși vaccinaţi.

Pe de altă parte însă, o treime din cei care au răspuns la întrebările sondajului declară că nu cred în vaccin. Sondajul mai arată că, pe lângă riscul de a se infecta din nou cu coronavirus, angajații se tem cel mai tare că nu își pot găsi un loc de muncă mai bun, că vor fi nevoiți să lucreze mai mult pentru același salariu sau că își vor pierde locul de muncă.

Citește și:  Colterm primeşte bani de la primărie pentru pierderi, așadar timișorenii vor avea căldură și în această iarnă

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*