Redacție January 15, 2020

 

Cătălin Iapă și-a dorit să fie director la Aeroporul Internaţional Timişoara, dar, într-un final, a prins loc ca secretar de stat la Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării şi Administrației. Va lucra împreună cu Ion Ştefan, cel care a explicat că la casa personală a apărut un etaj în plus din cauză că o grindă a fost introdusă greșit în proiect.

 

Decizia a fost publicată în Monitorul Oficial în cursul zilei de marţi. Așadar, Cătălin Iapă avansează de la funcția de consilier al primarului Nicolae Robu la cea de demnitar în cabinetul Ludovic Orban.

Locul respectiv devenise vacant după ce secretarul de stat de la Transporturi, Valeriu Lupu (PMP) a fost dat afară pentru că a condus în Timișoara sub influenţa alcoolului şi a lovit o mașină în parcare.

 

Citește și:  Indiferența autorităților i-a determinat pe iubitorii de animale din Timişoara să se mobilizeze și să strângă semnături pentru anularea Hotărârii de Consiliu Local care interzice deţinerea animalului de companie în apartamente fără acordul vecinilor

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*