Redacție May 25, 2020

 

Bărbatul care, săptămâna trecută, a ameninţat o farmacistă din Timişoara să îi dea fără reţetă un medicament care se eliberează doar pe bază de prescripţie, iar la plecare a sustras şi o sumă de bani din casa de marcat, s-a predat poliţiştilor în noaptea de duminică spre luni.

 

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Timiş, Aurora Voicilă, a declarat, luni, că bărbatul a apelat serviciul de urgenţă 112 şi a fost identificat în zona imobilului unde locuieşte.

Acesta are 31 de ani şi este bănuit de comiterea faptei respective.

În prezent, el se află la audieri, la sediul Poliţiei Municipiului Timişoara.

Bărbatul este din municipiul reşedinţă şi nu are cazier.

Vă reamintim că poliţiştii timişeni au fost sesizaţi, joi seara, cu privire la faptul că un bărbat a pătruns într-o farmacie de pe strada Gheorghe Lazăr din municipiu şi i-a solicitat angajatei un anumit medicament care se eliberează numai pe baza de prescripţie medicală. La refuzul acesteia, bărbatul a început să o ameninţe şi astfel a obţinut medicamentul solicitat, sustrăgând totodată şi 2.000 de lei din casa de marcat. Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Timişoara au început de atunci cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie.

sursa Agerpres

Citește și:  Klaus Iohannis a semnat decretul pentru convocarea noului Parlament

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*