Nicoleta C. September 19, 2022

 

Patru persoane au fost surprinse ieri, în jurul orei 14, de către polițiștii locali că fumau substanțe interzise pe stradă. Bărbații se aflau în fața unui hostel de pe bulevardul General Dragalina, iar la vederea patrulei au devenit agitați, cu un comportament suspect, moment în care unul dintre ei a aruncat pe jos resturile unei țigarete.

 

După ce i-au verificat, agenții au stabilit că au vârste cuprinse între 20 de ani și 53 de ani și că sunt din Vinga (Arad) și Timișoara.

 

„Tânărul de 29 de ani care a aruncat resturile de țigară pe jos a recunoscut că este vorba de substanțe din categoria celor cu proprietăți psihoactive și că le cumpărase cu puțin timp înainte de la un necunoscut, de pe strada Pop de Băsești. Cu câteva zile înainte, o altă persoană de 54 de ani, cu domiciliul în Timișoara, a fost observată de polițiștii locali la intersecția străzilor 16 Decembrie 1989 cu Alexandru Odobescu, încercând să scape de un pachet în care avea țigări confecționate artizanal, care conțineau substanțe interzise”, a declarat Daniela Seracin, purtător de cuvânt al Poliției Locale Timișoara.

 

În ambele situații, polițiștii locali au întocmit actele pentru predarea substanțelor și a cazurilor către polițiștii din cadrul Brigăzii pentru Combaterea Criminalității Organizate Timișoara pentru continuarea cercetărilor privind traficul și consumul ilicit de droguri.

 

 

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*