Astăzi vom avea cer parțial înnorat, cu perioade în care va ploua. Temperatura maximă va fi 16°C. Vânt dinspre V-NV cu viteze de 10-15 km/oră.
Aerul va fi curat.
Colterm anunță că astăzi între orele 8-12 se va opri apa caldă pe străzile Cristalului, Oglinzilor, Sudului, Uranus, Mareșal C. Prezan.
Cursul BNR valabil pentru astăzi este de 4.9226 lei/Euro, 4.9364 lei/USD, 5.1062 lei/CHF și 5.6085/GBP.
Noi proteste au avut loc în Iran, inclusiv la Teheran și Mashhad, după moartea unei tinere reținută de autorități, poliția negând din nou luni responsabilitatea pentru deces, scrie AFP.
Poliţiştii şi procurorii au făcut percheziţii în Bucureşti şi în mai multe judeţe ale ţării, într-un dosar în care se fac cercetări pentru înşelăciune, produsă în cadrul unui eveniment pe tema nutriţiei.
Trebuie să învățați un lucru: niciodată nu puteți câștiga un concurs sau o tombolă la care nu ați participat. Indivizi ăștia care vă sună și vă spun că sunteți invitat undeva ca să primiți ceva pe gratis sunt întotdeauna niște escroci. Iar escrocheria este de o amploare mai mare decât credeți, bandiții ăștia dispun de tot felul de avocați care îi ajută, au call-centere, autoritățile colaborează cu ei, pentru că dacă nu ar fi așa, nu ar avea nici datele dumneavoastră, pe de o parte, iar pe de altă parte “afacerea” asta ar fi fost de mult stârpită. De aceea, când vă sună unul din ăștia închideți pur și simplu telefonul.
The Washington Post scrie că Colin Kahl, adjunctul secretarului american al Apărării și care se ocupă cu politicile Pentagonului, a cerut săptămâna trecută departamentului militar responsabil pentru operațiunile psihologice în mediul online să furnizeze până luna viitoare un raport complet al activității. Solicitarea, după ce Casa Albă și unele agenții federale și-au exprimat îngrijorarea cu privire la o încercare din partea unor angajați ai Departamentului Apărării de a manipula audiențele din…
Vai de mine, nu se poate așa ceva. Te pomenești că și cele 15-20 de soldăcițe americane cu panlalonii tăiați scurt de tot și cu țâțele la vedere nu s-au împrietenit cu mine pe Facebook pentru că sunt inteligent și frumos, ci aveau cu totul alte motive.
“Adevăruri științifice” de care erai convins și care nu sunt chiar adevărate (I)
„Adevăruri științifice” de care erai convins și care nu sunt chiar adevărate (II)
Nimeni nu le știe chiar pe toate, așa că trebuie de cele mai multe ori să ne însușim „adevăruri” pe care le recunoaște mai toată lumea. Din păcate, nu toate sunt confirmate de oameni de știință. Azi, încă cinci exemple.
Să citiți chestiile astea, veți afla, de exemplu, de ce lărgirea străzilor pe care circulă mașinile este o prostie, dar și multe alte lucruri.
SUSIE ar putea fi primul vehicul spațial european destinat zborurilor cu echipaj
Europa nu a avut niciodată un vehicul spațial propriu, pe care să-l folosească pentru astronauții europeni care au fost lansați în spațiu, așa că aceștia au fost mereu nevoiți să zboare cu vehicule americane sau sovietice și apoi rusești.
Ministrul de externe al Ungariei: Este timpul ca ţările să coopereze pentru a obţine pacea
După „necazurile pe care le-a adus războiul asupra lumii” este timpul ca ţările să coopereze pentru a obţine pacea, a scris luni pe Facebook ministrul ungar de externe Peter Szijjarto, relatează agenția MTI, citată de Agerpres.
Un îndemn foarte rar în niște vremuri în care chiar și Papa a devenit corect politic și caută scuze celor care caută motive de ceartă cu orice preț.
Președintele României, Klaus Iohannis, și soția sa participă la funeraliile Reginei Elisabeta a II-a, care au loc, luni, la Londra. Carmen Iohannis a optat pentru o ținută creată de un designer din România. Prima Doamnă […]
Să faci reclamă la niște cârpe purtate de cineva la o înmormântare mi se pare chiar de prost gust. Nu o face numai presa românească, a făcut-o și CNN-ul, ăia făceau reclamă la bijuterii și pălării. Nu am aflat cine a făcut pantofii purtați de președintele Johannis.
Steve Forbes revine cu o nouă declarație cu privire la efectele țigărilor electronice asupra sănătății publice. Acesta critică părerea oficialilor din organizațiile de sănătate care susțin că țigările electronice sunt la fel de dăunătoare precum cele clasice.
Guineea Ecuatorială a abolit pedeapsa cu moartea
Vicepreședintele laudă momentul „unic” pentru Guineea Ecuatorială, unde ultima execuție a avut loc în 2014.
În momentul în care am citit titlul ăsta mi-am spus, ce chestie, unde o fi țara asta și cum e acolo? Cum arată oamenii ăia? Sunt un popor fericit sau unul obidit? Cum este pe stradă? Și am început să caut informații și poze. Am încercat și să fac o vizită acolo cu Street View, dar se pare că mașinile Google nu au ajuns încă acolo. Încercați și voi, e tare interesant să afli lucruri, în fond ăsta a fost scopul dintotdeauna al internetului, să ne informăm.
Chiuveta din bucătărie miroase? Acesta este modul în care se remediază
Bucătăria este una dintre cele mai murdare încăperi din casă care este cel mai important să fie curățată. Chiuveta din ea nu face excepție. Dacă încercați să curățați scurgerea chiuvetei și tot nu puteți scăpa de mirosul neplăcut care emană din acesta, citiți aceste cinci metode de la un expert în curățare.
Povestea regelui Carol al II-lea pe care n-o s-o afli niciodată la școală, c-ar fi prea porno
Domnia lui Carol al II-lea a fost cum a fost, dar penisul lui e legendar de multe ori la pachet cu boala de care suferea: priapism. În acest context, nu te poate mira prea tare că una dintre cele mai mari probleme pe care le-a avut România în perioada interbelică a fost viața intimă a regelui. Relațiile sexuale ale monarhului au afectat, într-un fel sau altul, politica românească. Regele Carol al II-lea a hotărât să renunţe la tronul ţării pentru a apăra dragostea pe care i-o purta amantei sale….
În acest text povestea se învârte în jurul lui Carol al II-lea care putea să se nască cu ochii oblici, sau chiar fără un ochi sau fără o ureche, el în schimb a avut noroc. E interesant mai ales că nu multă lume știa chestiile astea. Poate astfel vi se deschide pofta să citiți mai mult, și despre el și despre “Duduia”, cum i se spunea partenerei sale de o viață. Oricum, chiar dacă nu citiți, un lucru pe care trebuie să-l rețineți este că în toată istoria acestor ținuturi pe care le populăm în prezent, conducătorii, fie că le spuneam domnitori, regi sau președinți, nu au fost niciodată altceva decât niște indivizi care își vedeau de propriul interes și de interesul celor care făceau parte din cercul foarte apropiat. Au existat poate și câteva excepții, dar nu prea multe.