Redacție December 11, 2019

 

Pe principiul luăm măsuri abia după ce se întâmplă o tragedie sau după ce în presă s-a semnalat existența unei probleme, azi au fost ridicate conductele care fuseseră uitate cu săptămânile pe o stradă intens circulată din Timișoara.

 

Vă reamintim că pe strada Gheorghe Lazăr, partea dinspre Piața 700, inevitabilul aștepta să se întâmple. Două conducte de termoficare au fost uitate, pur și simplu, pe stradă timp de mai multe săptămâni, șoferii și bicicliștii fiind obligați să le ocolească prin manevre care i-au pus în pericol.

Conductele au stat mai multe săptămâni pe marginea străzii, iar prezența lor pe carosabil nu a fost semnalizată în niciun fel.

În această dimineață publicația Info Timișoara a semnalat public pericolul la care au fost expuși timp de mai multe zile șoferii și bicicliștii care au circulat pe porțiunea respectivă de carosabil.

 

 

La câteva ore după apariția videoclipului, autoritățile au dat dispozițiile necesare și cele două conducte au fost ridicate de pe stradă. Deși conductele au fost luate în ceasul al doisprezecelea, avem convingerea că astfel s-a evitat o tragedie care aștepta să se întâmple.

Citește și:  Bărbat căzut între șine, în vestul țării

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*