Cutremurătorul caz al cățelușei care a fost împușcată lângă Timișoara ne arată, încă o dată, unde ne aflăm noi ca societate


7 răspunsuri la “Cutremurătorul caz al cățelușei care a fost împușcată lângă Timișoara ne arată, încă o dată, unde ne aflăm noi ca societate

    1. Sa se interzica vinatoarea! Ce frumos ,in tarile civilizate ,cind vezi pe cimp caprioare,iepurasi…..,plimbindu se,pascind, in liniste pe cimpurile inverzite.

  1. Cum naiba mai e posibil in secolul XXI sa exista psihopatii astia inarmati care se plimba prin paduri si omoara tot ce apuca. Mizeriile astea care traiesc doar pentru a ucide trebuie bagate la inchisoare direct, da o inchisoare speciala numai a lor, unde sa se omoare intre ei, ca nu merita un amarat de hot sau consumator de droguri sa stea cu monstrii astia pe doua picioare. Cine vede un „hobby” in a face rau altor animale e clar dereglat rau de tot.

    1. Astia traiesc si ucid pentru bani. Vanatul care il transforma in salamuri carnati si alte cele ….
      rotunjesc bugetul familiei unde ii costa doar usturoiul.

  2. Nu pot numi Om putregaiul societatii! Trbuie sa raspunda in fata legii…in caz ca se respecta legile!! Am 3 🐕🐕🐕 si pot simti prin ce trce stapina Dianei…foarte trist ….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *