Nicoleta C. September 20, 2021

 

Poliția Locală Timișoara a verificat azi, 20 septembrie, 27 de firme din zona centrală a orașului, privind păstrarea curățeniei, iar trei dintre acestea au fost amendate.

 

Polițiștii locali au verificat agenții economici de pe traseul Bulevardul Revoluției 1989 – Proclamația de la Timișoara – Podul Decebal – Piața Libertății. S-a verificat modul în care firmele păstrează curățenia în fața punctelor de lucru, dacă gestionează deșeurile conform legislației în vigoare, dacă dețin contracte încheiate cu operatorul de servicii de salubritate sau dacă au amplasat scrumiere în fața locațiilor în care își desfășoara activitate.

 

În urma controalelor, magazinul alimentar Profi Food a fost sancționat cu 2500 lei pentru gestionarea neconformă a deșeurilor, editura Eurostampa a fost sancționată cu 1500 lei deoarece nu deținea contract cu operatorul de salubritate, iar salonul Blind Barbers a fost sanctionat cu 1000 lei pentru că nu respecta prevederea referitoare la colectarea duală a deșeurilor.

 

 

Polițiștii locali au precizat că vor fi efectuate în continuare acțiuni de control pentru a se verifica dacă sunt respectate măsurile stabilite de legislația în vigoare privind gestionarea deșeurilor.

 

Citește și:  Polițiștii locali intră în grevă japoneză, în urma afirmațiilor ministrului Marcel Vela

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*