Redacție March 23, 2021

 

Alin Nica a anunţat că se pregătește un centru de vaccinare „drive through” şi echipe mobile de vaccinare care vor porni în caravană, prin judeţul Timiș, pentru vaccinarea populaţiei.

 

Preşedintele Consiliului Judeţean Timiş, Alin Nica, a mai anunţat, marţi, pe pagina sa de Facebook că a avut o discuţie cu Valeriu Gheorghiţă, coordonatorul campaniei naţionale de vaccinare, în care a fost asigurat că medicii de familie vor fi implicaţi în campania de vaccinare.

 

„Aseară am purtat o discuţie cu coordonatorul naţional al campaniei de vaccinare, domnul Valeriu Gheorghiţă şi m-a asigurat de sprijinul lui pentru implicarea medicilor de familie în campania de vaccinare şi pentru alocarea unui număr mai mare de vaccinuri având în vedere criza cu care ne confruntăm la Timişoara şi în zona periurbană”, a declartat Alin Nica.

 

Liderul CJ Timiş a adăugat că la nivelul Consiliului Judeţean se lucrează la pregătirea unui drive through de vaccinare şi la organizarea unor echipe mobile care să vaccineze populaia din judeţ împotriva COVID-19.

„O altă direcţie de acţiune la care lucrez, tot pentru creşterea accesului la vaccin, este pregătirea unui centru drive through şi a unor echipe mobile de vaccinare în judeţ. Este o vorbă în popor şi cred că se aplică la situaţia noastră: când e greu, ne adaptăm. Nu renunţăm, gândim soluţii şi privim cu optimism către lunile care vin, căci nicio criză nu e veşnică. Împreună vom reuşi!”, a anunţat Alin Nica.

 

sursa: news.ro

Citește și:  Lipsă de locuri ATI non-Covid în cele mai mari spitale din Timișoara. Soluții există!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*