Nicoleta C. July 18, 2020

 

Bărbatul de 50 de ani din Timișoara care a refuzat tratamentul cu Remdesivir a decedat sâmbătă, 18 iulie, la Spitalul de boli infecțioase Victor Babeș de la Pădurea Verde. Pacientul a refuzat tratamentul susținând că el nu este cobaiul nimănui și a cerut să fie externat pe proprie răspundere.

După câteva zile însă, acesta început să se simtă rău și a revenit la spital, direct la terapie intensivă. Pacientul avea și istoric de hepertensiune, iar joi i-au cedat rinichii și a intrat în comă.

 

 

Sâmbătă după-amiază bărbatul a decedat, chiar dacă medicii s-au luptat din răsputeri să-i salveze viața, dar în limita legii, tinând cont de solicitarea scrisă a bolnavului de a nu fi tratat cu medicamentele din protocolul național contra coronavirusului.

 

După acest caz, medicii atrag din nou atenția că nu este de glumit cu această boală și că poate genera în organism complicații cât se poate de grave.

 

Citește și:  Târgul de Paști din Timișoara se va desfășura anul acesta în Piața Libertății și în mai multe cartiere din oraș

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*