Redacție October 19, 2019
Echipaje ale ISU Timiş au evacuat, sâmbătă, 32 de persoane din sauna unei săli de sport din Timişoara, unde a izbucnit un incendiu.

Purtătorul de cuvânt al ISU Timiş, Elena Megherea, a declarat că nicio persoană nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.

 

„Incendiul a fost lichidat după ce la faţa locului s-au deplasat două autospeciale de stingere, două echipaje SMURD şi 13 pompieri. Se lucrează pentru înlăturarea efectelor negative şi pentru stabilirea cauzei care a produs incendiul care s-a manifestat doar la sauna sălii de sport”, a precizat Megherea.

 

UPDATE: Incendiul care a cuprins sauna sălii de sport Smartfit, de pe bulevardul Cetății din Timișoara, sâmbătă la prânz, pare să nu fi fost un accident. Pompierii spun că toate indiciile duc la o aprindere intenționată.

 

„În urma cercetărilor efectuate la fața locului s-a stabilit cauza probabilă a incendiului folosirea intenționată a sursei de aprindere”, au transmis reprezentanții ISU Banat, la finalizarea cercetărilor.

Pe fir au intrat și polițiștii, care au început o anchetă.

„Polițiștii efectuează în continuare cercetări pentru a se stabili cu exactitate cauzele și împrejurările care au dus la producerea incendiului”, precizează reprezentanții IPJ Timiș.

 

Citește și:  Cresc cazurile noi de COVID-19 în Timiș, 71 doar în ultimele 24 de ore. Vezi din ce localități

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*