Nicoleta C. October 19, 2019

 

Personalul Spitalului Militar din Timișoara împreună cu militarii Brigăzii 18 Cercetare Supraveghere „Decebal” vor participa astăzi, între orele 10-20, la centrul comercial „Iulius Town” din Timișoara la un eveniment organizat cu ocazia sărbătoririi, în avans, a Zilei Armatei Române.

 

O echipă formată din aproximativ 30 de medici și asistenți medicali va oferi consultații gratuite persoanelor interesate, în următoarele specialități: O.R.L., dermatologie, oftalmologie, neurologie, pneumologie, gastroenterologie, ginecologie, psihologie clinică, iar Centrul de Primiri Urgențe va prezenta exerciții demonstrative de acordare a primului ajutor.

 

 

Data de 25 Octombrie este ziua în care românii sărbătoresc Armata şi pe cei care au fost sau sunt în slujba ei. La 25 octombrie 1944, Armata Română elibera ultima localitate românească de sub ocupaţie străină: oraşul Carei.
Citește și:  PREMIERĂ LA TEATRUL MAGHIAR DE STAT TIMIȘOARA: „Omul care nu putea vorbi decât ceea ce citea" - în regia și scenariul lui Adrian Sitaru

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*