Nicoleta C. March 13, 2022

 

Un incendiu puternic a cuprins în această dimineață toată mansarda unui bloc de patru etaje de pe strada Mehadia (zona Complexul Studențesc), nr. 12 din Timisoara. Pompierii au evacuat aproximativ 60 de persoane.

 

„La ora 06:37 am fost informați de producerea unui incendiu la mansarda unui bloc de patru etaje pe strada Mehadia, nr 12, Timișoara. Au fost alertate Detașmentul 1 și Detașamentul 2, acestea deplasându-se cu toate forțele la locul intervenției. Incendiul se manifesta generalizat, pe o suprafață de aproximativ 1300 mp. Primele echipaje ajunse la fața locului au costituit echipe de căutare-salvare, acestea evacuând un număr de aproximativ 60 de persoane. Cu ora 07:00 a fost activată grupa operativă. În urma informațiilor primite de la echipajele din teren, au fost alertate echipaje de la toate subunitățiile ISU. Forte participante: 2 autospeciale de primă intervenție și comandă, 11 autospeciale de stingere, 2 autoscări, 5 SMURD, 2 SAJ, 4 ofițeri, 56 subofițeri”, a declarat sublocotenent Elena Magherea, purtătorul de cuvânt al ISU „Banat” Timiș.

 

La ora 08:12, incendiul a fost lichidat, pompierii lucrează pentru identificarea focarelor ascunse și înlăturare efectelor negative.

 

 

 

Foto: ISU „Banat” Timiș

 

UPDATE: Primăria Timișoarei se implică în cazarea persoanelor rămase fără locuințe după incendiul de pe strada Mehadia.

 

Citește și:  Doar 149 doze de vaccin anti-COVID administrate în Timiș, în ultimele 24 de ore

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*