Redacție October 21, 2019

 

Incendiul care a izbucnit în sauna sălii de fitness Smartfit 1 de pe bulevardul Cetății din Timișoara a fost pretextul unor noi atacuri în scandalul dintre acționari, scrie pressalert.ro.

La scurt timp după stingerea flăcărilor, când Poliția efectua încă cercetări, Smartfit a postat un comunicat pe pagina de Facebook în care susținea că ”sala (…)a fost incendiată, cel mai probabil la comanda unei persoane care vrea să ne discrediteze afacerea. (…) Am pus la dispoziția organelor legii informațiile necesare identificării persoanei care a incendiat în mod intenționat sala, din primele verificări se află în atenția poliției un suspect cu antecedente penale”. În comunicat era și o declarație a asociatului majoritar, Cosmin Șorban care a susținut că ”am declarat și la Poliție următoarea coincidență tulburătoare: fostul meu angajat, Răzvan Irimescu, m-a amenințat că îmi pune pompierii în cap. Am crezut că se referă la doar la plângerile aberante pe care mi le-a făcut”.

În realitate, sala de fitness nu a fost incendiată, ci a izbucnit un incendiu în saună și a fost localizat acolo de către pompieri care au împiedicat extinderea flăcărilor în celelalte încăperi.

Incendiul din saună, și nu din sala de fitness, a fost declanșat de un client, în vârstă de 29 de ani, care, din greșeală, a pus ulei de eucalipt pe rocile încinse.

Afirmațiile manipulatoare au fost făcute în contextul în care, recent, solicitarea acționarului majoritar, Cosmin Șorban, făcută prin intermediul altor două firme pe care le controlează, de intrare în insolvență a firmei care administrează cele trei locații Smartfit a fost respinsă de către Tribunalul Timiș, iar dreptul acestuia de a administra compania a fost suspendat de instanță, într-un alt dosar judecat de Curtea de Apel Timișoara.

Citește și:  Cresc tarifele pentru apă și canalizare în Timișoara și județ, de la 1 august

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*