Redacție October 23, 2019

 

Procurorii DIICOT au descins miercuri dimineaţa la mai multe adrese pentru percheziţii într-un dosar de trafic de droguri. Vizaţi de anchetă ar fi şi „tovarăşii” de petreceri ai lui Ionuţ Nasleu, director al societăţii Pieţe SA şi fost consilier personal al primarului Timişoarei, Nicolae Robu.

Amplă operaţiune a procurorilor DIICOT, care au descins miercuri la aproape 30 de adrese din Timiş şi Bihor. Procurorii caută probe într-un dosar de trafic de cocaină.

Potrivit pressalert.ro, peste 40 de persoane urmează a fi duse la audieri. Aceeaşi sursă mai arată că printre cei vizaţi de ancheta DIICOT sunt şi Lucian Boncu şi Alin Huc, doi „tovarăşi” de chefuri ai lui Ionuţ Nasleu, director al societăţii de pieţe din Timişoara, fost consilier personal al primarului Nicolae Robu, fost vicepreşedinte ANRP, fost ofiţer SRI şi fost senator PRM. Nasleu a fost filmat într-un club de manele când îl plătea cu euro pe un manelist ca să le dea dedicaţii lui Boncu şi Huc (zis Oiţă).

 

La ora 6, echipele antidrog și jandarmii au pătruns în paralel, în locațiile pentru care existau mandate de percheziție. Lucian Boncu era în vila sa din comuna Giroc și nu s-a opus când s-a trezit cu polițiștii antodrog și cu jandarmii în curte.

Conform primelor informații, anchetatorii au găsit în unele locații și cocaină pregătită pentru livrare. Peste 40 de persoane vor fi aduse la audieri în dosarul în care se fac cercetări pentru grup infracțional organizat, trafic de droguri de mare risc, cămătărie.

 

Citește și:  Directorul unui liceu din Timişoara a alungat cu extinctorul elevii care fumau

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*