Nicoleta C. July 20, 2020

 

Medicul Virgil Musta, de la Spitalul Victor Babeș din Timișoara a vorbit despre situația dramatică de la spitalul de la Pădurea Verde unde nu mai sunt locuri pentru alți pacienți cu COVID-19.

 

„Suntem într-o situație foarte dificilă pentru că nu mai avem locuri. Pe pacienții asimptomatici îi trimitem la Spitalul din Lugoj și de astăzi va intra în funcțiune și Spitalul de Dermatologie și în cursul săptămânii urmează să intre și Spitalul Militar în acțiune, iar Terapia Intensiv, în acest moment, este plină. Este o situație foarte dificilă pentru că noi internăm și externăm, dar ritmul de externare nu este la fel cu cel de internare. Dacă va continua avalanșa de cazuri noi vom fi blocați”, a declarat Virgil Musta, în direct la B1 TV. 

 

Virgil Musta a mai spus că populația trebuie să fie responsabilă, și solidară, altfel spitalele vor intra în blocaj și atunci vom avea cursul Italiei sau al Franței, în care pacienții nu au mai avut unde să se interneze, iar mulți pacienți cu forme grave de COVID-19 au rămas acasă și au decedat.

 

Citește și:  Moţiunea simplă împotriva ministrului Vela, adoptată

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*