Redacție June 24, 2019

 

În USR Timișoara se desfășoară deja celebra competiție internă în care patru persoane concurează pentru a deveni candidatul oficial al partidului USR la funcția de primar al Timișoarei. Cine va primi cele mai multe voturi din partea tuturor membrilor USR Timișoara, va fi candidatul pentru primărie din partea USR. Un proces intern democratic și transparent de selecție cum nu s-a mai văzut până acum pe scena politică din România.

 

Din dorința de a face această competiție cât mai transparentă și deschisă tuturor timișorenilor, USR vă invită, în cadrul unui eveniment unic, să vorbiți direct cu candidații, să-i cunoașteți și să le puneți orice întrebare.

Sâmbătă, 29 iunie, de la ora 15.00, la Centrul Regional de Afaceri (Sala Europa), vă așteaptă la discuții cei patru candidați USR:

 

 

„De peste un an ni se cere să ieșim în față cu un candidat USR pentru Primăria Timișoarei.

Acest candidat se va decide în urma unei competiții interne, în care toți membrii USR Timișoara vor vota pentru candidatul lor preferat.

Dorim să facem această competiție cât mai transparentă și deschisă tuturor timișorenilor. În acest spirit, te invităm cu mare drag să ni te alături Sâmbătă 29.06.2019 – de la ora 15:00 la Centrul Regional de Afaceri (Sala Europa).

În cadrul acestui eveniment vei putea să vorbești direct cu candidații, să-i cunoști și să le pui orice întrebare.

Știm că am promis multe și că așteptările la adresa noastră sunt foarte mari, așa că vino să ne cunoști, să ne provoci și să te convingi singur că suntem atât capabili cât și binevoitori. Vrem să venim cu o alternativă politică eficientă și concentrată pe problemele reale ale cetățeanului. Vrem să scoatem oamenii din sărăcie, vrem să facem România să funcționeze și vrem aceste lucruri cu adevărat.

Avem 4 candidați excelenți, cu viziuni pentru Timișoara care deși sunt diferite, sunt la fel de optimiste.

Vino alături de noi și dă-ne șansa să te convingem că Timișorenii (și toți Românii) au suficiente motive pentru a privi spre viitor cu speranță.”, transmite USR Timișoara.

 

Citește și:  Peste 50 de profesioniști din industria muzicală și 9 concerte la Romanian Music Export online

Mai multe detalii despre eveniment aveți aici.

 

 


Scriem pentru timișoreni. Aflați mai multe despre noi!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*