Redacție June 16, 2019

 

Pentru a putea fi desemnat candidatul oficial al partidului USR la funcția de primar al Timișoarei, prima dată trebuie să obții voturile majorității membrilor din filiala locală. Este o competiție internă complet democratică și transparentă în care se poate înscrie orice membru din USR Timișoara.

 

Alexandru Cadar, vicepreședinte și membru fondator al filialei USR Timișoara, dar și project manager în cadrul unei companii cu renume la nivel internaţional, se remarcă prin faptul că îşi începe prezentarea prin felicitarea contracandidaţilor:

 

„Dominic, un mare BRAVO pentru faptul că ești atât de profesionist în abordarea candidaturii tale, ai ridicat stacheta foarte sus și sunt convins că avem multe de învățat de la tine. Ai stârnit deja în spațiul public o emoție pozitivă extraordinară și abia aștept continuarea acesteia. Aida, mă bucură foarte mult candidatura ta și te felicit, ai mai mult curaj decât alții care ar fi trebuit să participe la această competiție internă și nu au făcut-o, iar viziunea ta despre Timișoara, orașul de mâine, chiar merită auzită de cât mai multă lume. În această lume dominată de bărbați, cu atât mai mult avem nevoie de exemple ca tine. Chiar dacă în al 12-lea ceas, accept provocarea lansată și mă înscriu și eu în această competiție”.

 

Originar din Baia Mare, Alexandru Cadar a venit în Timișoara în 1995, odată cu începerea primului an de studenție la Politehnică, Facultatea de Electronică și Telecomunicații. Lucrează în management de mulți ani, cu o experiență reală în acest domeniu mai ales în management de proiecte complexe internaționale.

Citește și:  Clădirile monument din Timișoara, inventariate cu ajutorul Direcției Județeane pentru Cultură

Pe o durată de aproximativ 10 ani a fost activ pe proiecte de infrastructura feroviară în țara vecină, Bulgaria, proiecte complexe cu un impact major în dezvoltarea economică regională.

Din 2017 a reînceput activitatea profesională în Timișoara, tot în project management.

De-a lungul timpului a activat la 3 multinaționale diferite, cu diferite sisteme de management organizațional, ca atare se poate spune că este familiarizat destul de bine cu definirea unor criterii de performanță și a metodelor de măsurare a acesteia.

 

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*