Redacție June 3, 2019

 

El este Dominic Samuel Fritz. Este tânăr și complet diferit de toți politicienii de modă veche care s-au perindat prin politica locală. Este neamț și foarte competent. Funcționar public la Administrația Prezidențială a Germaniei, Șef de Cabinet al fostului președinte german Horst Köhler.
La 19 ani, în 2003-2004, Dominic a făcut un an de voluntariat la Federația Caritas, la o casă de copii din cartierul timișorean Freidorf și de-atunci s-a îndrăgostit iremediabil de Timișoara. Acum vrea să ne fie primar și să schimbe din temelii sistemul.

Până la candidatura oficială, Dominic Samuel Fritz are de trecut un pas. Acesta s-a înscris în competiția internă USR ca să devină candidatul desemnat al partidului pentru Primăria Timișoara. În data 20 iulie, toți membrii USR Timișoara vor vota pentru a desemna candidatul. Dacă Dominic va trece acest pas, atunci el va fi candidatul oficial al USR la Primăria Municipiului Timișoara.
Iubește acest oraș și vrea ca timișorenii să-și unească forțele pentru a face Timișoara cu adevărat un oraș european, verde și inovator.

 

 

Mai multe detalii despre cine este Dominic Samuel Fritz, ce a făcut, ce vrea să facă și cât de tare s-a îndrăgostit de orașul nostru, găsiți aici.
Poate a venit timpul pentru schimbare în Timișoara, pentru tinerețe și pentru un alt mod de a vedea și de a face lucrurile să meargă.

 

 


Scriem pentru timișoreni. Susțineți-ne demersul!

 

 

 


 

Citește și:  Invitație inedită, la masă de 1 Decembrie cu Dominic Samuel Fritz

15 thoughts on “Un candidat aparte la Primăria Municipiului Timișoara

 1. Draga Dominic! Ne esti simpatic de cand cu TGP, stim ca esti foarte, foarte OK. Ceea ce tu nu pari a sti: Timisoara pe care o cunosti este una, iar cea pe care NU o cunosti este cu totul alta.Nu te baga in marasmul administratiei din Romania, nu este la fel ca in Germania!!! Aici te mananca in timp record pentru ca nu este deajuns sa fii competent, instruit si incoruptibil, TREBUIE MUSAI SA FII SI SMECHER…Te rup in o mie de bucati hienele din Primarie si dela “judet”…

  1. Marioara, asta ce inseamna ? ca preferam sa ne complacem in situatia in care suntem de ani de zile in loc sa incercam sa evoluam?

  2. Corect! Din strategii, CV si viziune, in opinia mea – MEDIOCRU!
   Va face parcari ieftine pentru riverani, vom merge cu bicicleta si va resuscita RATT … bravo! Fritz … sfatul meu – mai asteapta 10-15 ani …

 2. Super, chiar avem nevoie de oameni noi!!! De tineri si mai ales de expati care vor sa faca ceva.

 3. Sie sprechen ausgezeichnet rumänisch. Ihre Ideen gefallen mir sehr. Meine Stimme haben Sie 🙂

 4. alt hot care va veni sa ia toate bogatiile locului
  Nu este deajuns ce se in tapla in ALBA SIBIU dupa inundati

 5. Sincer daca va fi ales ca și candidat pentru primăria orașului Timișoara va fi surpriză plăcută a alegerilor locale din România și veți vedea că va câștiga în Timișoara la o diferență mare fata de cel de pe locul doi .Avem nevoie de oameni noi cu gândire moderna care să gândească în perspectiva dezvoltarea orașului nostru, nu de pe azi pe mâine și în interesul anumitor terti

 6. Asta chiar e culmea , nu mai exista romani in tara asta corecti cinstiti si cu dragoste de tara si neam ? Va trebuie conducatori straini , vai de capul vostru ! Usr-isti , securisti vopsiti !!!! Cati din cei care comentati favorabils sunteti de la secu ?

  1. “romanii din tara asta corect cinstiti si cu dragoste de tara si neam” asa cum le zici tu is aia care ne-au adus la limita disperarii si pe ultimele locuri la orice, situatia in care ne gasim acum. trebuie altceva, prietene, baga-ti asta in cap, schimba foaia

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*