Redacție May 11, 2019

 

Nicolae Robu a  făcut o baie de mulțime în această dimineața la piața volantă de la stadion împreună cu consilierii locali.

 

Sâmbătă, în jurul orei 11.00, primarul Timișoarei, Nicolae Robu, a luat la pas piața volantă de la stadion (Arieș). Acesta a fost însoțit de consilieri locali, dar și de apropiați, printre care și Ioan Nasleu. Au cumpărat fructe, legume și verdețuri de la producătorii prezenți la tarabe și le-au dat acestora din urmă și câteva sfaturi.

 

„Se simte mirosul de cum te apropii. Să aveți grijă de soiurile astea să nu se piardă!”, i-a spus Nicolae Robu unei femei care vindea mere în piața volantă.

„Susțineți-ne la vot în 26! Vedeți? Noi facem și piață volantă și tot ce e pentru binele comunității, dar trebuie să fim și susținuți ca să avem puterea de a face.”, a îndemnat edilul-șef mai multe persoane aflate la cumpărături în piață.

 

După o tură prin piață, edilul și consilierii au mers în parcarea de lângă strada Arieș, unde primarul Timișoarei a stat de vorbă cu cetățenii cu ajutorul unei boxe și al unui microfon, instrumente folosite unidirecțional, deoarece nu am auzit foarte bine întrebările oamenilor nemulțumiți.

 

Impozite prea mari, mizeria din oraș și spațiile verzi din ce în ce mai puține au fost unele dintre nemulțumirile timișorenilor veniți la întâlnirea cu Nicolae Robu.

 

Printre cei care lăudau autoritățile locale, au fost și oameni  nemulțumiți. Un bătrân i-a reproșat primarului că de ani de zile nu se întâmplă nimic cu parcul din zona Arieș, e neîngrijit, plin cu zone cu noroi și murdar. O doamnă i-a reproșat edilului că deși a mărit impozitele, primăria tot nu rezolvă problemele din zona în care locuiește aceasta.

Citește și:  Foștii pacienți care s-au vindecat de COVID-19 la Victor Babeș din Timișoara vor fi rechemați la spital pentru reevaluarea modificărilor pulmonare

 

În timpul discuției, Nicolae Robu a dat ordin poliției locale să amendeze un șofer care parcase neregulamentar.

 

Un timișorean i-a reproșat lui Nicolae Robu că taie spațiile verzi, care sunt și așa foarte puține, pentru a lărgi benzile de circulație rutieră, iar spațiile verzi rămase sunt folosite ca parcări. Chiar în acel moment i-a arătat primarului o mașină parcată pe spațiul verde.

„Ăștia nu au ce căuta aici. Este inadmisibil, imediat să vină un polițist și să-i amendeze!”, a strigat Nicolae Robu la microfon.

 

 

 


Scriem pentru timișoreni. Susțineți-ne demersul!

 

 

 

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*