V.V. July 6, 2022

 

Două incidente cel puțin ciudate s-au întâmplat astăzi la Gara de Nord din Timișoara.

 

Primul incident a avut loc între un bărbat, ce părea – conform spuselor martorilor – în stare de ebrietate sau sub influența unor substanțe interzise, și doi polițiști, probabil de la Transporturi Feroviare. Aceștia s-au comportat impasibil în timp ce bărbatul făcea circ, gesticula agresiv în fața lor, le arăta ceva și mai că nu i-a și îmbrâncit.
Aplanarea situației pare să fi fost făcută într-un final mai degrabă de femeia cu care era individul, decât de oamenii legii și agentul de pază, prezent și el acolo după cum se vede în imagini.

 

video
play-rounded-fill
video
play-rounded-fill

 

Tot azi, în stația de autobuz de la Gara de Nord, sensul de mers spre Centru, la orele prânzului a fost fotografiată o baltă de sânge și bandaje aruncate lângă banca de acolo.

 

 

În aceste condiții, să nu uităm, Gara de Nord din Timișoara se vrea a fi anul viitor poarta de intrare în noua Capitală Europeană a Culturii…


***

Dacă crezi că Infotimisoara te ajută să înțelegi mai bine vremurile în care trăim, ne-ar ajuta mult să ne susții activitatea pe Patreon. Susținerea comunității este cea mai importantă resursă pentru noi, jurnaliștii Infotimisoara:

 

 

 

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*