Redacție April 2, 2022

 

O conductă magistrală s-a spart, sâmbătă seara, pe Calea Martirilor, între bulevardul Liviu Rebreanu și strada Dr. Ioan Mureșan, iar apa din subteran a ridicat asfaltul și a provocat o inundație de proporții.

 

Traficul din zonă a fost restricționat de jandarmi și polițiști sosiți la locul incidentului , iar echipele de intervenție Aquatim lucrează pentru remedierea avariei.

 

„În urmă cu puțin timp, s-a înregistrat o avarie de conductă pe Martirilor/Dr. Mureșan, astfel că, la această oră, au rămas fără apă imobilele de pe Martirilor, între Liviu Rebreanu și Lidia. Echipele noastre lucrează pentru remedierea avariei, ne pare rău de acest inconvenient”, au declarat pentru infotimisoara.ro reprezentanții Aquatim.

 

De precizat că este vorba de o avarie majoră, ce vizează cea mai mare conductă de apă din oraș, iar lucrările de reparație ar putea dura peste opt ore.

 

 

 


Imaginile ne-au fost trimise de cititori Info Timișoara. Dacă și dumneavoastră surprindeți momente importante din Timișoara, ne puteți trimite fotografiile sau filmulețele prin messenger pe pagina noastră de Facebook, la adresa de e-mail: redactie@infotimisoara.ro sau pe whatsapp la numărul de telefon: 0732 460 162

 

Citește și:  Se dorește introducerea POS-urilor și în piețele din Timișoara

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*