În ce ani au fost construite blocurile vechi din Timișoara, în funcție de zonă. Fotografii de colecție


7 răspunsuri la “În ce ani au fost construite blocurile vechi din Timișoara, în funcție de zonă. Fotografii de colecție

  1. Pe fosta str. Plăvăț, actualmente bd. Liviu Rebreanu, în 1977 am început școala generală (nr. 9) și nu îmi aduc aminte sa fi văzut nici o rata sau vre-o gâscă, cu atât mai puțin vre-o baltă. E adevărat ca nici str. paralelă, Eneas nu erau asfaltate dar nu îmi aduc aminte sa fie fost „coacă”.

    1. Corect! Eu am copilărit în zonă. Mă dădeam cu patine cu rotile pe bulevardul care se construia pe bucăți prin 87-88 la 13 ani, dar știam zona de ceva timp. Nu a fost ”o cloacă împuțită” defel, cel puțin în anii 80! Din contră! Erau niște case superbe care ne țineau pe noi copiii la respect și care aveau și povești / legende. Erau case mari de oameni înstăriți. Iar blocul turn din Soarelui de pe strada Uranus nu a fost construit în anii 2000, este construit în anul 1987. Cred că un jurnalist ar trebui să fie un pic mai atent la culegerea informațiilor!

  2. Îmi vine să râd, „colecția L. M.”. „Culegătorii” nu sunt colecționari. Poate-și va expune vreodată „colecția”, într-o expoziție, scoase la imprimantă 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *