Nicoleta C. July 13, 2021

 

 

Studenţii Universităţii Politehnica Timişoara, inclusiv cei admişi în anul I, vor beneficia, începând cu anul universitar 2021 – 2022, în mod gratuit, de laptopuri performante care să le asigure accesul la activităţile educaţionale din mediul online.

 

Potrivit unui comunicat transmis AGERPRES, pentru a veni în sprijinul studenţilor care nu dispun de resursele necesare pentru achiziţionarea unor calculatoare performante, capabile să facă faţă tuturor cerinţelor, Universitatea Politehnica Timişoara a obţinut finanţarea pentru achiziţionarea unui număr de 600 de laptopuri performante (în valoare de 750 de euro fiecare), în baza proiectului cu titlul „Facilitarea accesului studenţilor UPT la educaţia digitală – EduUPT”, prin programul Programul Operaţional Competitivitate – axa prioritară 2.

Grupul ţintă al proiectului este reprezentat de studenţii care beneficiază de bursă socială, de la toate facultăţile Universităţii Politehnica Timişoara.

 

„Universitatea Politehnica Timişoara continuă astfel tradiţia unui învăţământ inovator şi modern, centrat pe studenţi şi pe unul dintre obiectivele principale, şi anume acela de a forma profesionişti cu şanse reale de reuşită pe piaţa muncii”.

 

sursa: Agerpres

Citește și:  Fabrică de biciclete la Timișoara, începând din martie anul viitor. Investiție de 30 de milioane de euro şi 750 de locuri de muncă

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*