Redacție November 23, 2021

 

Un nou incendiu a avut loc în această dimineață la Spitalul de Pshiatrie din Gătaia. A fost activat planul roșu de intervenție și 41 de persoane au fost evacuate. Din primele informații, focul ar fi fost provocat intenționat de un pacient.

 

Alarma a fost dată după ora 7:00 și a fost activat Planul Roșu de intervenție.

 

„La fața locului s-au deplasat de urgență 48 de pompieri cu cinci autospeciale de stingere, două autoscări mecanice, două autospeciale de transport personal și victime multiple, un spital mobil, șapte echipaje SMURD și două autospeciale de primă intervenție și comandă. Ajunși la fața locului, incendiul nu se mai manifesta cu flacără deschisă, erau doar degajări de fum. Din pavilion au fost evacuate 41 de persoane. Din fericire, nicio persoană nu a necesitat îngrijiri medicale. În urma cercetărilor de la fața locului, echipajele au constatat că incendiul s-a manifestat la o saltea dintr-un salon izolator”, a declarat purtătorul de cuvânt ISU Timiș.

 

Vă reamintim că este al doilea incendiu care a avut loc anul acesta la spitalul din Gătaia. La începutul lunii ianuarie un salon a luat foc după ce un pacient a fumat în încăpere.

Citește și:  Numărul mijloacelor de transport în comun din Timișoara va fi suplimentat, începând de luni

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*