Redacție January 24, 2019

Vineri, 25 ianuarie 2019, Vița de Vie va susține un concert extraordinar la Timișoara, la Reflektor Venue cu ocazia lansării albumului ȘASE/ȘASE. Acesta este cel mai nou album Viţa de Vie, un concept împărţit în două secţiuni de albume care s-au intregrat şi reunit în octombrie 2018. Prima parte, ŞASE (+), a fost lansată pe 29 octombrie 2016; cea de a doua, ŞASE (-), a fost lansată pe 27 octombrie 2018.

Este pentru prima oară când veţi avea ocazia de a vedea şi audia live toate cele 12 piese de pe album (şi nu numai!). În deschiderea concertului va avea loc un recital cu trupa timișoreană Monokrom, iar biletele pentru acest concert pot fi comandate aici, prețul acestora find 50 lei.

Sâmbătă, 26 ianuarie 2019, trupa Orkid revine în Timișoara pentru un concert extraordinar. Tot scena din Reflektor Venue va fi locul unde își va susține concertul această trupă cu influențe blues, shoegaze și post-rock, sâmbătă, începând cu ora 21.00.

Concertul face parte din turneul dedicat lansări noului lor single „Daily Extinction”. Trupa Orkid este compusă din: Vlad Ilicevici – chitară, voce, synthuri, Radu Pop – tobe, percuție, vizualuri, George Frătica – bass și Delia Poparad – chitară, synthuri. În deschidere vor cânta Frankscoast, din Timisoara.

Biletele se pot achiziționa:
presale – 20 RON (la Viniloteca)
door – 25 RON (la intrare, în seara concertului)

Citește și:  Salonul Industriei Ușoare, 20 - 24 octombrie

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*