Redacție January 24, 2019

ANSVSA anunță retragerea de la vânzare a unei cantități de file de somon afumat contaminat cu Listeria și recomandă celor care au cumpărat acest produs să nu îl consume, ci să îl distrugă sau să îl aducă înapoi în magazinul Carrefour de unde l-au cumpărat.

Este vorba despre lotul: – Lot 51 C / DLC 04.02.2019 – Cod EAN : 5941330014327 al produsului “FILE DE SOMON AFUMAT 140g”.

“Se recomandă persoanelor care dețin produse din lotul menționat mai sus să nu le consume, ci să le distrugă sau să le aducă înapoi în magazinele Carrefour de unde le-au cumpărat. Contravaloarea produselor va fi returnată, fără a fi necesară prezentarea bonului fiscal”, anunță ANSVSA.

Conform ANSVSA, listerioza se poate manifesta cu simptome asemănătoare gripei, precum febră, dureri musculare, greață, vomă și dureri gastriceși poate cauza probleme de sănătate dacă persoana este însărcinată sau dacă are un sistem imunitar slăbit.

 

Citește și:  Sesiunea admiterii de toamnă la Universitatea de Vest din Timişoara, lista completă a locurilor disponibile

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*