Redacție May 30, 2021

 

Luni, 31 mai, va intra în România cea mai mare tranşă de vaccin produs de Pfizer/BioNTech.  Peste un milion de doze de vaccin vor ajunge mâine dimineață în ţara noastră.

 

Vestea sosirii celei mai mari tranșe de vaccin produs de Pfizer/BioNTech, respectiv 1.091.610 doze, a fost anunțată de vicepreşedintele Comitetului Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19.

 

Tranşă record pentru România! Mâine dimineaţă vor ajunge în ţara noastră 1.091.610 doze vaccin Pfizer/BioNTech, cea mai mare tranşă de la debutul campaniei de vaccinare. Trei aeronave sunt pregătite astfel încât dozele să fie livrate în siguranţă, iar zborurile vor avea loc pe aeroporturile Otopeni, Cluj-Napoca şi Timişoara”, a transmis, duminică, Andrei Baciu.

 

Potrivit acestuia, aceste doze vor ajunge în centrele regionale din Constanţa, Timişoara, Cluj-Napoca, Bucureşti, Iaşi şi Braşov.

 

„Mă bucur că cele 4 companii autorizate în Uniunea Europeană livrează vaccinurile conform planului stabilit cu ţara noastră. Este important ca fiecare doză să fie folosită în centrele deschise în toată ţara”, a mai spus Baciu, citat de news.ro.

Citește și:  Comitetul Național pentru Situaţii de Urgenţă a adoptat noi restricții, printre care: organizarea de sărbători religioase se va face fără pelerinaj

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*