Redacție January 21, 2019

În Timișoara și în toată țara se anunță adunarea la protest, asta după ce ministrul Justiției Tudorel Toader a anunțat că a pregătit o ordonanță de urgență care să-i scape pe cei condamnați de completurile nelegal constituite începând cu anul 2014.

Guvernul va da „în cel mai scurt timp posibil” o Ordonanță de Urgență în baza căreia cei care au fost condamnați definitiv de către completuri de judecată nelegal constituite să poată face recurs în anulare, a anunțat, duminică seară, la România TV, ministrul Tudorel Toader. Se pregătește marea eliberare a corupților, se anunță continuarea hoției „cu legea în mână” a țării noastre. Timișoara trebuie să reacționeze. Haideți la protest precum în februarie 2017 când am oprit OUG 13. Să ne apărăm drepturile de cetățeni ai României„ transmit organizatorii miscarii de protest pe pagina Alerta de infractiune nationala.

Mitingul de la Timișoara este programat miercuri, 23 ianuarie, de la orele 18.00, în fața Operei.

Citește și:  Nicolae Robu a declarat marți că firma de deratizare nu a cerut autorizaţie de la primărie și roagă cetăţenii să ceară certificatul şi referinţe despre firme

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*