Nicoleta C. February 14, 2020

 

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş au finalizat ancheta în cazul crimei care a avut loc în luna septembrie, într-un parc din centrul Timişoarei.

 

Cosmin Titiş, tânărul din Lupeni, judeţul Hunedoara, care şi-a ucis iubita cu mai multe lovituri de cuţit va fi judecat pentru omor cu premeditare. Procurorii au finalizat rechizitoriul şi l-au trimis în judecată pe tânărul care a comis crima în urma unei crize de gelozie.

 

„La data de 20.09.2019, în jurul orelor 19:15, pe fondul geloziei, în parcul situat în spatele Catedralei Mitropolitane din municipiul Timişoara, inculpatul i-a aplicat victimei P.M.K. mai multe lovituri de cuţit, în diferite zone ale corpului, în urma acestor lovituri victima suferind leziuni traumatice grave care au condus la decesul acesteia”, arată procurorii, potrivit cărora Titiş a comis fapta în stare de recidivă postexecutorie.

 

mai multe detalii pe Adevărul.ro

Citește și:  Zece localități din Timiș intră în scenariul roșu, au depășit rata de infectare de 3 la mia de locuitori. Timișoara e la 2,79

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*