Redacție February 14, 2020

 

Un adolescent de 14 ani i-a furat unei asistente medicale din Timişoara banii din poşetă. Ca să scape de femeia care l-a urmărit, băiatul i-a pulverizat spray lacrimogen în faţă. Acesta a fost prins joi seara de poliţişti şi dus la audieri.

 

Potrivit Poliţiei Timiş, femeia a anunţat miercuri autorităţile că, în timp ce se afla într-o clinică din Timişoara, a surprins un adolescent în timp ce-i fura banii din geantă. Femeia a plecat în urmărirea acestuia, dar tânărul i-a pulverizat spray lacrimogen în faţă şi a fugit.

Poliţiştii din Timiş au reuşit, joi seara, să-l prindă pe băiat.

 

„În urma investigaţiilor efectuate de către poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Timişoara, a fost identificat şi depistat pe raza municipiului Timişoara un minor în vârstă de 14 ani din Bocşa, judeţul Caraş-Severin, bănuit de săvârşirea infracţiunii de tâlhărie”, au transmis reprezentanţii IPJ Timiş.

 

Conform acestora, adolescentul va fi audiat în prezenţa unui reprezentant de la Asistenţă Socială, după care va fi dus într-un centru de minori.

Surse judiciare susţin că femeia tâlhărită este asistentă medicală şi că din poşeta acesteia băiatul a furat 30 de lei.

 

mediafax

Citește și:  Procesul privind noua organigramă din primăria Timișoarei a început cu o amânare

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*