Redacție October 30, 2019

 

Înșelătorie incredibilă, demnă de filmele americane de profil, a avut loc în orașul de pe Bega.

O tânără de 29 de ani din Timişoara, care poza în femeie de afaceri, a reușit ca în perioada ianuarie-septembrie 2019 să inducă în eroare opt persoane pe care le-a minţit că este proprietară a mai multor autoturisme, deşi în realitate autoturismele fuseseră închiriate de aceasta de la alte societăţi.

Pentru că oamenii aveau convingerea că vorbesc cu o prosperă antreprenoare, au încheiat promisiuni de vânzare-cumpărare a maşinilor care erau, de fapt, închiriate.

Prin această metodă, femeia a primit de la victime suma de 854.068 lei. De asemenea, într-unul din cazuri tânăra a şantajat o persoană, ameninţând-o cu pierderea locului de muncă dacă nu îi va da peste 20.000 de euro.

Cercetările continuă, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara cu sprijinul Biroului de Operațiuni Speciale Timișoara obținând vineri, 25 octombrie, arestarea preventivă pentru 30 de zile a tinerei escroace.

Citește și:  Călin Dobra e de părere că în campania pentru prezidenţiale partidul trebuie să vină cu mesaje diferenţiate pe fiecare zonă

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*