Redacție April 11, 2022

 

Un tânăr de 26 de ani din Republica Moldova, băut și agresiv, a fost dus, sâmbătă noaptea, de polițiști la spitalul de psihiatrie, după ce a lovit cu picioarele un autoturism parcat lângă Stadionul Dan Păltinișanu.

 

 

„Polițiștii locali aflați în patrulare în noaptea de sâmbătă, în jurul orei 02.45, au fost sesizați de un bărbat că un altul i-a lovit cu picioarele autoturismul aflat în parcarea de lângă Stadionul Dan Păltinișanu – str. Arieș. În baza descrierii făcute de către martori, polițiștii locali l-au căutat și l-au depistat în zonă pe cel în cauză, acesta fiind identificat în persoana lui M.G., de 26 de ani, din Ungheni, Republica Moldova. Bărbatul se afla într-o stare avansată de ebrietate, fapt care a și dus cel mai probabil la fapta comisă. Acesta prezenta pe fața urme de violență, despre care prietenul care îl însoțea a declarat că sunt ca urmare a unei altercații avute cu persoane necunoscute în Complexul Studențesc”, a declarat Daniela Seracin, purtător de cuvânt al Poliției Locale Timișoara.

 

 

 

 

Bărbatul a fost dus la Secția 2 Poliție pentru continuarea cercetărilor, după care a fost dus la Spitalul de Psihiatrie „Eduard Pamfil” de pe strada Văcărescu, deoarece era extrem de agitat și a avut un comportament agresiv.

 

Citește și:  Sindicaliștii CFR din Timiș au protestat în fața Prefecturii (FOTO+VIDEO)

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*