Redacție June 2, 2019

 

Bărbatul care a împuşcat mortal un poliţist aflat în misiune, în localitatea Izvin din judeţul Timiş, este înarmat și extrem de periculos. Acesta se află încă în libertate și se ascunde pe raza localității Izvin.

 

Ucigașul polițistului din Timiș se numește Ionel Marcel Lepa și este extrem de periculos. Ionel Marcel Lepa are emis pe numele lui un mandat de executare a pedepsei închisorii  din 25.04.2018, emis de Judecătoria Lugoj. El este condamnat la 4 ani, 8 luni și 1486 zile închisoare cu executare pentru comiterea infractiunii de tentativă la tâlhărie şi se sustrage executării pedepsei, potrivit Poliţiei Române.

Pe drumurile din județul Timiș au fost instituite filtre, sunt verificate mașinile, iar oamenii sunt sfătuiți să fie prudenți, întrucât un criminal înarmat se află în libertate. Oamenii mai sunt îndemnați să nu încerce să prindă ei suspectul, ci să sune la 112 dacă îl observă.

Polițistul ucis în misiune, Cristian Amariei, avea 43 de ani și activa de mai multă vreme în cadrul postului de Poliție Recaș. Era căsătorit și avea 2 copii.
 


Scriem pentru timișoreni. Află cine suntem!

Citește și:  Situația COVID-19, sâmbătă, 10 aprilie, în Timiș: 169 persoane confirmate pozitiv în ultimele 24 de ore, dar și 4 decese

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*