Redacție June 2, 2019

 

Un polițist aflat în misiune a fost împușcat în zona gâtului și a pieptului, duminică după-amiază, în timp ce urmărea un suspect pe raza comunei Izvin.

 

Cel care a tras focurile de armă este un individ dat în urmărire internațională și pe care polițiștii încercau să-l captureze. Acesta, rănit la rândul său de către polițiști, ar fi fugit în cele din urmă pe jos și se ascunde pe raza comunei Izvin.

Polițistul care a fost împușcat mortal se afla în trafic împreună cu un alt coleg. Cei doi organizaseră un filtru, la solicitarea colegilor de la Serviciul de Investigații Criminale. Când autoturimul vizat s-a apropiat, cei doi polițiști au încercat să îl tragă pe șofer pe dreapta, însă acesta a accelerat și a trecut în viteză.

Polițiștii au pornit în urmărirea autoturismului, iar la scurt timp l-au descoperit în dreptul unei case din Izvin. Agenții au coborat și au pornit căutările, dar la scurt timp s-au trezit față în față cu suspectul urmărit. Acesta avea în mână o armă și nu a ezitat să o folosească, trăgând asupra agenților mai multe cartușe. Gloanțele l-au nimerit pe unul dintre agenți în gât și în piept, iar pe celălalt agent în picior.

Medicii de pe ambulanță chemați de urgență au încercat din răsputeri să-i salveze viața agentului împușcat și l-au resuscitat minute în șir. Din pacate, însă, acesta a decedat. Avea 43 de ani și activa ca polițist la postul din Recaș.

După ce a tras asupra polițiștilor care îl urmăreau, suspectul a reușit în cele din urmă să fugă pe jos și încearcă să se ascundă.  Zeci de mascați și jandarmi au împânzit zona localității Izvin și încearcă să pună mâna pe atacator.

Citește și:  6 cazuri noi de COVID-19 în Timiș, în ultimele 24 de ore, 681 la nivel național, 8.570 teste făcute

Localitatea Izvin se află la doar 20 de kilometri de Timișoara, pe DN6 ce duce spre Lugoj.

 

 

Posted by Vocea Timisului on Sunday, 2 June 2019

 

 

foto: Opinia Timișoarei

 


Scriem pentru timișoreni. Află cine suntem!

2 thoughts on “Polițist în misiune împușcat mortal, la Izvin

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*