Redacție July 26, 2020

 

Toate cele 50 de locuri de la spitalul de campanie ridicat de Ministerul Apărării Naționale la Stadionul CFR din Timișoara au fost ocupate.

 

Creșterea rapidă a numărului de noi cazuri de COVID-19 în județul Timiș a dus la ocuparea în totalitate a spitalelor din Timișoara, inclusiv a celor suport. După 5 zile de când a fost pus în funcțiune, spitalul respectiv a și rămas fără locuri libere.

Directia de Sănătate Publică Timiș împreună cu Spitalul Militar Timișoara caută soluții pentru a suplimenta numarul de locuri la spitalul de campanie. Cea mai la îndemână opțiune este amplasarea de noi corturi, acțiune care va avea loc zilele următoare.

 

Vă reamintim că „Sistemul medical modular de izolare și tratament are în dotare un laborator de analize RT-PCR pentru diagnosticarea COVID-19 cu o capacitate de prelucrare de 40 de teste pe zi. Personalul medical care își desfășoară activitatea este format din medici încadrați la Spitalul Clinic Militar de Urgență ”Dr. Victor Popescu” Timișoara, precum și personal nou angajat pe o perioadă de 6 luni pentru sprijin epidemiologic.”

 

Citește și:  Fără apă caldă și curent electric în zona centrală a Timișoarei

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*