Redacție January 28, 2020

 

Sorin Grindeanu a declarat, luni seara, că nu a semnat încă hârtia de adeziune în PSD. Actualul şef al ANCOM a mai precizat că nu a discutat cu Marcel Ciolacu şi Paul Stănescu despre o candidatură la vreo funcţie de conducere în partid.

 

„Nu am semnat adeziunea. O am la mine, dar nu e completată. Nu am încălcat legea, nu o să o încalc o secundă. Legea îmi dă posibilitatea ca trei luni să ies din incompatibilitate. Dacă aleg să candidez la şefia PSD, nu îmi permit să îmi bat joc şi să rămân la ANCOM. Nu am discutat cu Marcel Ciolacu şi Paul Stănescu despre o candidatură”, a afirmat Sorin Grindeanu, luni seara, la Realitatea Plus.

 

Grindeanu le-a promis celor din PSD Timiş că va veni alături de ei anul acesta, deşi momentan nu se poate reînscrie în partid.

În anul 2017, fostul premier Sorin Grindeanu a fost exclus din PSD. Acesta conducea organizaţia social-democrată din Timiş. În noiembrie 2017, el a fost numit în funcţia de preşedinte al ANCOM. Mandatul său expiră în anul 2023.

Marcel Ciolacu a declarat, duminică, la Conferinţa de alegeri a organizaţiei de Timiş, că de câteva săptămâni „nişte «prieteni»” l-au avertizat în privinţa lui Sorin Grindeanu, care a spus că va reveni în PSD. „Eu nu şi nu! Batman, Batman!”, a precizat liderul interimar al PSD.

 

mediafax

 

Citește și:  Nicolae Robu a făcut exact ce trebuia să facă în aceste condiții cu Asociația Timișoara 2021 – Capitală Culturală Europeană

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*