Nicoleta C. July 22, 2020

 

Călătorii Societăţii de Transport Public Timişoara pot procura titluri de călătorie şi abonamente de la două noi puncte de vânzare, începând cu data de 22 iulie.

 

Este vorba despre punctele de vânzare amplasate în apropierea Catedralei Mitropolitane, în staţia în care opresc mijloacele de transport în comun de pe liniile 33 şi 33 barat, şi în Piaţa Mărăşti, în staţia în care opresc mijloacele de transport în comun de pe liniile 11, 14, 17, 18, M11 şi M14.

Numărul punctelor de vânzare de la care pot fi achiziţionate titluri de călătorie şi abonamente a ajuns la 21: Pod Calea Şagului, Dâmboviţa, Gara de Nord, Torontal, Calea Lipovei, Traian Grozăvescu, Take Ionescu, Piaţa Traian, AEM, Bulevardul Sudului, Modern, Centrul Social – strada Renaşterii, strada Cluj, Piaţa Timişoara 700, Piaţa Bălcescu, Calea Girocului, Depou Dâmboviţa, Catedrala Mitropolitană, Piaţa Mărăşti, Dumbrăviţa şi Ghiroda.

 

Citește și:  Situația COVID-19, sâmbătă, 15 mai, în Timiș: 31 persoane confirmate pozitiv în ultimele 24 de ore, dar și 3 decese

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*