Anton Kovacs January 2, 2021

 

Femeia asta este nebună de legat.

S-a născut într-o familie în care bolile mintale erau ceva obișnuit, schizofrenie, tulburări bipolare, depresie, agresiuni sexuale.

Tatăl a părăsit familia când Lisa Montgomery era încă micuță.

Maică-sa o obliga să stea în timpul mesei pe un scaun înalt de pe care nu putea să coboare singură și pe care era lăsată să stea ore în șir, până nu mânca tot ce era în farfurie. Dacă plângea, sau vorbea prea mult, maică-sa îi lipea peste gură o bucată de bandă adezivă, din aia argintie care e folosită în filme pentru a lega oamenii de scaun. Fata asta a fost dresată să nu plângă.

La vârsta de 13 ani tatăl ei vitreg a început să o agreseze sexual.

Individul, un alcoolic, construise un șopron unde o ținea pentru a o avea la îndemână.

Mai își aducea și prietenii de beție, câteodată chiar și trei deodată, care o violau.

La vârsta de 18 ani această femeie a fost obligată să se căsătorească cu fratele ei vitreg.

Și acesta făcea ce învățase în familie, o lega și o agresa anal și vaginal cu sticle, o amenința ținându-i un cuțit la gât. Uneori se filma în timp ce făcea chestiile astea.

A fost educată, exact cum am fost și suntem și noi educați, că trebuie să facă copii. Că sexul fără copii e păcat. Asta spun lepădăturile alea care vin de aiurea să ne facă și nouă referendumuri pentru familie.

Statul , biserica, organizațiile religioase, cei din jur, câteodată chiar și propria familie, ne agresează în permanență în legătură cu acest subiect. Dacă nu faci cel puțin un copil, pentru țară și rege, nu ești om. Am auzit, nu o dată,  oameni spunând despre o femeie fără copii “stearpa aia”. În cel mai bun caz câte unul din acești indivizi din jurul nostru când aud că nu ai făcut copii o să spună câte un “ce păcat”, sau un “ț ț ț ț”.

Ajunsese să creadă că e rea pentru că nu-i face copii celui de-al doilea soț. Simula că e însărcinată după care spunea că a pierdut sarcina. De fapt fusese sterilizată dar ea nu mai știa acest lucru, la fel cum nu mai știa multe alte lucruri, nu mai era în stare să-și îngrijească copiii, era plină de păduchi, pur și simplu nu ar fi trebuit să fie lăsată liberă.

Și pentru că vroia încă un copil, l-a obținut cum a crezut că e bine să facă,  a omorât o femeie și i-a scos copilul din burtă.

Așa cum spuneam, femeia asta nu e un membru valoros al societății, e nebună de legat, Dar, nu e nebună pentru că așa a vrut ea, nu e vina ei că a ajuns criminală. Cel mai bun lucru pentru toată lumea este să fie închisă pentru restul vieții undeva, protejându-i atât pe cei din jur cât și pe ea.

Dar nu poți să o omori. Nebunii nu pot fi omorâți pur și simplu pentru că ei nu știu ce fac. Din acest motiv nu poți nici să-i condamni la o pedeapsă oarecare. 

Dacă femeia asta va fi executată, acest lucru va fi o rușine atât pentru America și pentru justiția americană, dar și o pagină neagră pentru istoria civilizației umane.

***

 

Data executării pentru singura femeie condamnată la moarte este restabilită

Un grup de trei judecători de la Curtea de Apel DC Circuit a decis vineri că un judecător al instanței inferioare a greșit atunci când a renunțat la o dată de executare pentru Lisa Montgomery , singura femeie aflată pe coridorul morții federal, reinstituind data executării sale la sfârșitul acestei luni.

Acum este programată să fie executată chiar înainte de învestirea președintelui ales Joe Biden, care s-a angajat să abolească pedeapsa cu moartea federală.

Rusia în 2021: pe măsură ce criza climatică se dezlănțuie, oamenii de știință se tem de ceea ce este mai rău

Cea mai mare țară din lume se confruntă cu o urgență accelerată, deoarece vremea încălzită provoacă mai multe dezastre ecologice, cu consecințe din ce în ce mai dăunătoare.

Rusia a fost asediată de schimbările climatice în 2020 și experții avertizează că valurile de căldură din Arctica, incendiile și topirea permafrostului ar putea fi mai grave în acest an.

Anul a început cu cea mai caldă iarnă din 140 de ani de date meteorologice înregistrate, lăsând Moscova – un oraș de obicei acoperit de zăpadă timp de patru luni ale anului – în întregime fără zăpadă pentru luna februarie.

Celebrul naturalist britanic David Attenborough, increzator ca anul 2021 va marca “o schimbare pozitiva” pentru criza climatica

Celebrul naturalist britanic David Attenborough, increzator ca anul 2021 va marca "o schimbare pozitiva" pentru criza climatica

“Azi experimentam o schimbare in domeniului mediului inconjurator cum nu s-a mai vazut, iar nevoia de a lua masuri nu a fost niciodata mai urgenta. Anul acesta, lumea se va reuni la Glasgow (Scotia) pentru Conferinta Natiunilor Unite privind Schimbarile Climatice. Este un moment crucial in istoria noastra”, a subliniat el.
“Acesta poate fi un al schimbarii pozitive, pentru noi si pentru fapturile minunate cu care impartim planeta”, a precizat naturalistul, care a cerut sa facem din 2021 “un An Nou fericit pentru toti locuitorii planetei noastre perfecte”.

Citește și:  Revista presei–04.03.2021

Bacteristan 2021. Cum arată 14 dosare ale pacienților infectați cu nosocomiale în Spitalul Militar Central

registru-infectii-768x1024.jpg

La 5 ani de la Colectiv, spitalele continuă să nu raporteze infecțiile asociate actului medical, infecții ce reduc șansele de supraviețuire ale pacienților critici din secțiile ATI. Medicii au oferit documentele către jurnaliștii Libertatea. Ca și în 2016, le publicăm anonimizând datele pacienților. Iată ce ascund ele.

Pe 7 aprilie 2016, apăreau în fața opiniei publice 13 cazuri ale răniților de la Colectiv, toți infectați cu nosocomiale, luate din mai multe spitale. Una dintre clinici era Spitalul Militar Central. Acelui episod din investigație s-a intitulat: „Bacteristan – 13 dosare ale morților de la Colectiv”. Sursa jurnaliștilor a fost personalul medical.

Pe 2 ianuarie 2021, azi, publicăm 14 cazuri ale pacienților care au decedat sau sunt în stare gravă, într-o singură secție ATI a Spitalul Militar Central, în perioada noiembrie-decembrie La toți apar infecții nosocomiale. Sursa reporterilor este personalul medical. Bacteristan, anul 2021.

Ministerul Muncii, despre cum vor fi platite pensiile in 2021. Postasii, obligatii sa duca pensia intre 1 si 15 a fiecarei luni

Ministerul Muncii anunta ca, in anul 2021, pensiile vor fi achitate la domiciliu catre beneficiari in intervalul 1-15 al fiecarei luni. Ministrul Raluca Turcan afirma ca a cerut institutiilor implicate sa faca toate eforturile pentru a nu exista intarzieri in prima luna a anului viitor.

INTERVIU Ciprian Necula: “Nationalismul nostru este xenofob. Cultura, profund rasista. Multi oameni nu isi dau seama ca sunt rasisti”

?mmid=7f67256496ca0c8f37

Activistul Ciprian Necula vorbeste, in cadrul unui interviu acordat Ziare.com, despre rasismul ignorant din Romania, cultura nationalista predata in scoala si lipsa de interes a politicienilor pentru schimbare.

De ce iubesc oamenii artificiile? Biolog: Multe animale suferă din cauza bucuriei noastre. Bani aruncați aiurea!

Dincolo de faptul că animalele nu-și dau seama că e Anul Nou, ele percep aceste semnale luminoase și sonore într-o măsură mult mai mare. Câinii aud, de exemplu, de 50 de ori mai tare decât noi, a spus la Digi24 biologul Adrian Bîlbă.

Motivaţia există şi în timpul şcolii online. Elevii îşi creează propriile sisteme de învăţare, pentru a se pregăti de examene

Povestile dureroase ale oamenilor fara locuinta care au facut Revelionul in adapostul de noapte

?mmid=a2e5f564986487f50d

La Adapostul de noapte “Bahne” din municipiul Focsani si-au petrecut trecerea dintre ani 17 persoane fara adapost, unii dintre acesti oameni fiind beneficiari ai institutiei patronate de Crucea Rosie Vrancea chiar si de cativa ani.

Ridicarea castelului Huniade, inceputul navigatiei pe Bega, tarnosirea Catedralei Mitropolitane sau un secol de fotbal alb-violet, printre aniversarile rotunde ale anului 2021. Ce mai sarbatorim la Timisoara si in judet

colaj-aniversari-704x336.jpg

TIMISOARA. Anul 2021, cel in care Timisoara ar fi trebuit sa fie Capitala Europeana a Culturii, aduce aniversari importante pentru orasul de pe Bega. Cu mai bine de 7 secole in urma, regele Ungariei se stabileste la Timisoara, in castelul a carui constructie o ordonase chiar el, si care a fost ridicat in 7 ani. […]

Andrei Ursu, cercetator asociat CNSAS: “PCR si Securitatea i-au fost loiale lui Ceausescu pana in ultima clipa. Fragmentarea Armatei, factorul-cheie in lupta pentru putere”

?mmid=d36ec56495800e4814

Rolul Securitatii in evenimentele din decembrie 1989 a fost unul important, in conditiile in care noua putere instalata inca din 22 decembrie la CC al PCR era hotarata sa il elimine pe Ceausescu, o eliminare in stil “comunist”, intr-un proces formal. Jocurile complicate de putere aveau nevoie de un “teatru de razboi”.

Cum au mutilat comuniştii familia românească. Divorţul, sexul şi copilăria erau la mâna partidului

400x200.jpg

Regimul Ceauşescu a provocat o adevărată dramă socială prin cea mai cruntă politică dictatorială pronatalistă din istoria Europei secolului XX. Printre altel mii de femei au murit, alte mii de copii au ajuns în adevărat case de copii transformate în tabere de exterminare.

Industria metalurgică din primii ani de comunism, în notele CIA. Ce produceau marile uzine ale României

400x200.jpg

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*