Redacție November 10, 2020

 

Primăria dorește să pună la dispoziția Serviciului de Ambulanță microbuzele Societății de Transport Public Timișoara pentru a transporta la spitale pacienții infectați cu coronavirus.

 

Primarul Timișoarei, Dominic Fritz, a spus, marți, că se caută soluții pentru identificarea de mașini cu ajutorul cărora să poată fi făcută deplasarea cadrelor pentru a lua probe pentru testele COVID de la domiciliul timișorenilor și, dacă situația o va impune, transportul pacienților la spital.

 

„Suntem într-o situație în care ambulanțele abia reușesc să facă față. Încercăm să găsim mașini de la societățile din subordinea primăriei și să le punem la dispoziția Serviciului de Ambulanță pentru recoltarea de probe la domiciliu, ca să nu trebuiască să folosească ambulanțe (…) Pregătim deja microbuze din partea STPT, pe care le vom putea folosi la un moment dat dacă într-adevăr la un moment dat ambulanțele nu mai pot face față să aducă pacienții la triaj la Spitalul Victor Babeș, pentru recoltarea probelor, acolo unde am pus containerele. Dacă se întâmplă această situație, avem deja pregătite microbuze de la STPT pentru a duce pacienții acolo”, a declarat Dominic Fritz.

Citește și:  Primăria a prezentat astăzi planul de redresare financiară pentru Colterm

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*