Redacție July 24, 2020

 

Șase asistente medicale și infirmiere de la Spitalul Orășenesc Făget au fost confirmate vineri, 24 iulie, pozitive la infecția cu SARS-Cov-2.

 

Rezultatele au venit în urma testărilor la care a fost supus tot personalul spitalului din orașul Făget. Conducerea unității a luat această hotărârea după ce în oraș și în localitățile aparținătoare s-au înregistrat peste 20 de cazuri de COVID-19 în ultima perioadă.

 

„S-a testat tot personalul spitalului din Făget, făcându-se undeva peste 100 de teste. Din aceste teste șase au ieși ca fiind pozitive la COVID-19. Cele șase asistente și infirmiere nu au simptome și se află în izolare. În acest moment DSP Timiș face anchete epidemiologice pentru a descoperi toate persoanele care au intrat în contact cu respectivele cadre medicale confirmate cu coronavirus. Decizia luată de director de a testa tot personalul din spital este foarte bună, astfel cazurile au putut fi identificate din timp și izolate, răspândirea infecției fiind limitată din stadiul incipient.”, a declarat pentru infotimisoara.ro primarul orașului Făget, Marcel Avram.

 

 

UPDATE:

După publicarea articolului, încă două persoane angajate ale Spitalului Orășenesc Făget au primit vineri seară rezultat pozitiv la testul pentru COVID-19, astfel că, în total, sunt 8 cazuri de îmbolnăvire în cadrul respectivei unități sanitare.

 

Citește și:  Primăria Timişoara amendată pentru mai multe nereguli găsite la locurile de joacă, siguranţa copiilor era pusă în pericol

5 thoughts on “Șase cadre medicale de la Spitalul Orășenesc Făget, confirmate cu COVID-19

 1. Minciuni , numai minciuni astazi am fost la spital si chiar am intrebat doctorii daca exista cazuri de covid in spital si el a spus ca nu exista

  1. Încă nu v-ați hotărât? Unii zic ca alte întâlniri, altii botez, etc. Zvonurile sunt cele mai periculoase și nu se duce lipsa de ele.
   DSP zice ca nu botezul ar fi foat vinovat. Oare ăia nu știu ce vorbesc? E adevărat ca s-a pornit o campanie pe viața și pe moarte impotriva creștinilor in general. Incercati sa fiți rezonabili.
   Mulți dintre infectați sunt pocăiți, probabil e adevărat, dar mulți pocăiți sunt și cetățeni ai urbei, au și afaceri in oraș, se întâlnesc cu diverse persoane. Cele mai multe dintre cei infectați nu au participat la acel eveniment și totuși vina se arunca pe biserică. Specialitatea sexomarxistilor.
   Vremurile sunt tulburi, ar trebui mai multă sensibilitate nu atitudine războinică.
   Fiți rezonabili domnilor și doamnelor.
   Sa aveți o zi buna.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*